ONDERHOUD & REPARATIE

ONZE ERVAREN EN GEDIPLOMEERDE MONTEURS HEBBEN DÉ KENNIS IN HUIS, ZODAT JE SCOOTER OF MOTORSCOOTER IN EEN TOP CONDITIE BLIJFT

Hierbij staan wij garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en uiterst vriendelijke service.

Het maakt niet uit of je ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte scooter toevertrouwt. Wij garanderen je te allen tijde optimale mobiliteit en uitstekende service. Dankzij onze moderne diagnoseapparatuur staan wij direct in contact met het netwerk van alle grote A-merken.

Onderdelen zijn op voorraad in ons uitgebreide magazijn of binnen een mum van tijd in ons bezit. Wij werken uiteraard volgens de voorgeschreven fabrieksnormen zodat je altijd de fabrieksgarantie behoudt mocht dit van toepassing zijn.

In onze moderne werkplaats kun je terecht voor alle soorten onderhoud en/of reparatie, schadetaxatie, schadeherstel, aankoopkeuring en het klaarmaken van een RDW-keuring.
Wij bieden ook Haal- en Brengservice.

PIAGGIO PRIME DEALER

PERRY SCOOTERS IS GECERTIFICEERD PIAGGIO PRIME DEALER

DPiaggio Prime Serviceealers die het certificaat Piaggio Prime hebben behaald voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van after sales. In deze werkplaatsen worden alle werkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel, dat naast de reguliere opleiding, ook alle relevante technische trainingen van Piaggio met goed gevolg hebben afgelegd.

Deze werkplaatsen maken gebruik van uitsluitend originele onderdelen en accessoires om een maximale functionaliteit en veiligheid op motoren en scooters te garanderen na reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Een transparant en concurrerend prijsbeleid, naleving van de levertijden op de service coupons, reparaties op basis van overeengekomen offertes en absolute gecertificeerde kwaliteit van de dienstverlening zijn de onderscheidende kenmerken van de “Piaggio Prime” service centers.

In overeenstemming met het beleid en de producten Piaggio Group, zullen de “Piaggio Prime” Service centers maximale ecologische duurzaamheid garanderen, in lijn met de meest recente regelgeving voor de bescherming van het milieu.

BEKIJK ONZE WERKPLAATS & MAGAZIJN IN 360º

PERRY SCOOTERS PRIME DEALER WERKPLAATS